&noscript=1 /> Contact met het Roter Hahn team
 
Goeiedag bij Roter Hahn!

Goeiedag bij Roter Hahn!

Beste gasten,

Beste gasten,

Vakantie op de boerderij betekent: van de vrije natuur genieten, je echt ontspannen, relaxen en de boerencultuur en traditie van heel dichtbij beleven. Wij vinden het fijn om jou te helpen om voor een korte periode een duik te nemen in de leefwereld van de boer.

Als je „jouw" boerderij gevonden hebt, stuur dan alle verdere informatie direct naar de verhuurder op de boerderij.

Ons internetportaal biedt jou meer dan 1.600 vakantiemogelijkheden. De gecertificeerde boerderijen worden uitvoerig beschreven. Wij doen ons best om de afzonderlijke bedrijven zo voor te stellen dat je een realistisch beeld van elke afzonderlijke boerderij met al haar bijzonderheden en specialiteiten ontvangt. Via „Boerderij-zoeken“ kun je de beschikbaarheid voor de gewenste periode zien.
> naar Boerderij-zoeken
 

Je bent niet altijd verbonden en je wilt toch in alle rust 'jouw' boerderij voor een ontspannende vakantie uitzoeken? Bestel dan  kosteloze catalogus „Vakantie op de boerderij“ met vakantiewoningen en kamers in heel Zuid-Tirol!
> Naar catalogusservice
 

De boerderij kan met behulp van het aanvraagformulier op de gedetailleerde boerderijpagina per e-mail of telefonisch worden gecontacteerd. In een persoonlijk gesprek met de gastheeer/-vrouw kun je jouw wensen voor je vakantie het best afstemmen. Overdag zijn de boeren vaak op het veld aan het werk, het makkelijkst bereik je hen daarom tussen de middag of 's avonds.
 

Het landnummer voor Italië is (0039) en dan het bij de boerderijen aangegeven telefoonnummer, bijvoorbeeld vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België of Nederland 0039-.... ......
Laat de nul in het netnummer niet weg!
 

Contact Roter Hahn
Als je vragen, suggesties of ideeën hebt, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Wij zijn echter geen reisbureau, wat betekent dat we geen accommodaties voor je kunnen boeken.
 

Ons adres:
Südtiroler Bauernbund
Roter Hahn
K.-M.-Gamper-Str. 5
I- 39100 Bozen/Südtirol
Tel. +39 0471 999 325
E-Mail info@roterhahn.it

Voor boekingen of vragen over de Roter Hahn Kookschool
SBB-Weiterbildungsgenossenschaft
Roter Hahn Kochschule
K.-M.-Gamper-Str. 5
I- 39100 Bozen/Südtirol
Tel. +39 0471 999 349
E-Mail info@roterhahn-kochschule.it


Wij wensen jou een prettig verblijf in Zuid-Tirol!
Jouw Roter Hahn team