&noscript=1 /> Boekingsinformatie
 
Boekingsinfo's

Boekingsinfo's

Prettig verblijf

Voor een prettig verblijf

Van aanvraag tot boeking

De Roter Hahn website presenteert meer dan 1.600 vakantieboerderijen. Nuttige informatie voor een onbezorgde vakantie vind je hier.

Aanvraag
Als je de boerderij van je dromen hebt gevonden, kun je voor alle verdere informatie direct contact opnemen met het agrarische gastgezin. Op de website van elke boerderij kan een boekingsaanvraag worden verstuurd. Er bestaat ook de mogelijkheid om een aanvraag voor een bepaalde accommodatie op de boerderij te doen. Als je nog open vragen hebt, kun je het boerengezin ook een e-mail sturen of telefonisch contact met hen opnemen. In een persoonlijk gesprek met het gastgezin kun je jouw vakantiewensen het best afstemmen. Je zult binnen 24 uur na je boekingsaanvraag een antwoord ontvangen. Als dat niet het geval is, raden wij je aan om telefonisch contact op te nemen.
 

Verzamelaanvraag
Als er meer boerderijen in je selectie zitten, kun je een verzamelaanvraag tot maximaal 15 boerderijen tegelijk versturen. Daarvoor worden eerst de geselecteerde boerderijen op hun website door een klik op het hart-symbool gemarkeerd. Aansluitend wordt het lijstje met gemarkeerde boerderijen door het hart-symbool in het menu geopend en daar vandaan wordt de verzamelaanvraag verstuurd.
 

Online boeken
Enkele boerderijen bieden een directe boeking aan. Alle details voor de boeking worden online vastgesteld. De accommodatie wordt bindend geboekt.
 

Telefoonnummer buitenland
Voor telefoontjes uit het buitenland wordt het landnummer van Italië +39 eerst gedraaid. Vergeet de nul van het netnummer niet.
 

Prijzen
De prijzen worden voor elke accommodatie van de geselecteerde boerderij op basis van de prijslijst van het boerenbedrijf getoond. De prijzen hebben bij kamerverhuur betrekking op overnachting met ontbijt per kamer en dag en bij de vakantiewoningen op het aangegeven aantal personen per dag. In alle vakantiewoningen is er een kookgelegenheid, ook het beddengoed wordt klaargelegd.
De concrete aanbieding krijg je bij de beschikbaarheidsaanvraag direct van het boerenbedrijf.
 

Toeristenbelasting
Bij de aangegeven prijzen wordt de plaatselijke toeristenbelasting (Ortstaxe) opgeteld. De hoogte van die belasting wordt per gemeente vastgesteld en bedraagt in de regel € 0,85 tot€ 2,50 per dag en persoon (vanaf 14 jaar). De afdracht is direct op de boerderij.
 

Annuleringsverzekering
„Roter Hahn“ heeft met de Europäische Reiseversicherung AG een overeenkomst afgesloten. Jouw boerderij kan jou een onbureaucratische oplossing aanbieden, als je voor zekerheid kiest. Bij het afsluiten van deze annuleringsverzekering is annuleren, een latere aankomst of een vroegtijdig vertrek in veel gevallen gedekt. Nadere informatie over de „Roter Hahn-Stornoschutz“ (= annuleringsbescherming) ontvang je direct bij het boeren gastgezin en via de volgende link.
 

Boerderijbeoordelingen
Wil je jouw vakantie ervaringen met andere gasten delen? We vinden het fijn als je jouw indrukken op de Roter Hahn website deelt. Op de site van de boerderij kun je meteen een boerderijbeoordeling plaatsen.
 

Nog vragen
Bij vragen, suggesties of voorstellen kun je met alle plezier contact opnemen met het Roter Hahn team.
 

Contactgegevens
Südtiroler Bauernbund
Roter Hahn
K.-M.-Gamper-Str. 5
I- 39100 Bozen/Südtirol
Tel. +39 0471 999 325
E-Mail info@roterhahn.it