&noscript=1 /> Algemene voorwaarden
 

Roter Hahn Kookschool

Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen zijn per persoon en kookevenement en inclusief BTW. Inbegrepen zijn alle ingrediënten voor de bereiding van een 4-gangenmenu inclusief welkomstaperitief en bijpassende wijn (1 glas per gang), tafelwater en de recepten op papier. 
Eventuele aankoop van producten ter plaatse, aankoop van boerderijproducten van de Föhrnerhof en extra consumpties worden apart in rekening gebracht. 

Betaling 

Betaling is mogelijk via SEPA-incasso, creditcardbetaling, PayPal of bankoverschrijving binnen de op de factuur vermelde betalingstermijn. 

Annulering en terugbetaling

Onze kookevenementen vinden plaats bij minimaal zeven deelnemers. We behouden ons het recht voor om het evenement tot vier dagen voor de datum te annuleren. In het geval van een annulering van onze kant, wordt het volledige bedrag teruggestort op de betaalwijze die bij de boeking werd gekozen.

Een annulering van jouw kant is kosteloos tot 22 dagen voor de datum van het evenement. Het reeds betaalde bedrag zal worden teruggestort op de bij de boeking gekozen betaalwijze. 

  • Voor annuleringen van jouw kant tussen de 21e dag voor de evenementdatum en de evenementdatum zelf, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: 
  • Annulering tussen 21 dagen en 15 dagen voor de datum van het evenement: 50% van de totale prijs.
  • Annulering tussen 14 dagen en 8 dagen voor de datum van het evenement: 75% van de totale prijs
  • Annulering minder dan 8 dagen voor het evenement: 100% van de totale prijs.
  • Reeds betaalde bedragen worden verrekend met de annuleringskosten..
  • Als de gast niet komt opdagen of het evenement vroegtijdig verlaat, wordt het volledige boekingsbedrag ingehouden.  


Informeer ons tijdig als je op de datum van het evenement niet aanwezig kunt zijn. Als je het evenement niet kunt bijwonen, kan een door jouw aangewezen vervanger in jouw plaats deelnemen.

Voedselallergieën of -intoleranties

Onze kookevenementen hebben een vast seizoensgebonden menu, speciale verzoeken kunnen dus niet worden ingewilligd. Als je een voedselallergie of -intolerantie hebt of om persoonlijke redenen bepaalde voedingsmiddelen niet kunt eten, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@roterhahn-kochschule.it voordat je een kookevenement boekt. We zullen proberen een alternatieve optie te regelen.
 

Meldingsplicht en deelnameverbod bij besmettelijke ziekten

Je verplicht je om ons voor deelname te informeren als je klachten of ziektes hebt die besmettelijk zijn en in het bijzonder ziektes die via voedsel op mensen overdraagbaar zijn. Tekenen hiervan zijn geïnfecteerde wonden, huidinfecties, diarree en dergelijke. In dit geval is deelname verboden.
 

Wettelijke kennisgeving

"Er wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke bepalingen artikel 45-67 van de Italiaanse wet inzake consumentenbescherming GvD 206/2005. 
Verplichte informatie volgens EU-verordening nr. 524/2013 van het Europees Parlement en de Europese Raad. Platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR) van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr/."