Weten waar het vandaan komt
De familie Eschgfäller verzorgt met veel passie bijna 100 bijenvolken en zorgt ervoor dat ze op de beste plekken rond Hafling kunnen gedijen.
In het voorjaar verzamelen de bijen hun eerste nectar in Labers, boven Schloss Trauttmansdorff bij Meran. Wanneer de zomer begint en de bloemen in de hogere gebieden bloeien, worden de bijenkorven naar Hafling en het Hirzergebied gebracht. Daar verzamelen de ijverige bijen de kostbare nectar van weiland- en bosbloemen, evenals de aromatische honing van de alpenroos.
Het resultaat: regionale honing uit Zuid-Tirol – puur natuur, duurzaam en van de hoogste kwaliteit.
In het voorjaar verzamelen de bijen hun eerste nectar in Labers, boven Schloss Trauttmansdorff bij Meran. Wanneer de zomer begint en de bloemen in de hogere gebieden bloeien, worden de bijenkorven naar Hafling en het Hirzergebied gebracht. Daar verzamelen de ijverige bijen de kostbare nectar van weiland- en bosbloemen, evenals de aromatische honing van de alpenroos.
Het resultaat: regionale honing uit Zuid-Tirol – puur natuur, duurzaam en van de hoogste kwaliteit.