&noscript=1 /> Azijn uit Zuid-Tirol voor alle specialiteiten
 
Array
Array

Delicatesse uit de natuur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten van de boer

Azijn

Azijn

Azijn is een van de oudste levensmiddelen en wordt op veel Zuid-Tiroolse boerderijen nog zelf gemaakt. Alle azijnspecialiteiten bieden volop mogelijkheden om gerechten te verfijnen. Ook bij azijn zijn de basisingrediënten bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Alleen kwalitatief hoogwaardig fruit en de beste wijn worden verwerkt tot azijnsoorten met het kwaliteitskeurmerk Roter Hahn. Het minimumpercentage aan azijnzuren moet bij vruchtenazijn vijf en bij wijnazijn zes procent zijn. De azijnsoorten ontwikkelen na een bepaalde rijpingstijd hun volle aroma en worden vervolgens gebotteld.

Azijn is een van de oudste levensmiddelen en wordt op veel Zuid-Tiroolse boerderijen nog zelf gemaakt. Alle azijnspecialiteiten bieden volop mogelijkheden om gerechten te verfijnen. Ook bij azijn zijn de basisingrediënten bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Alleen kwalitatief hoogwaardig fruit en de beste wijn worden verwerkt tot azijnsoorten met het kwaliteitskeurmerk Roter Hahn. Het minimumpercentage aan azijnzuren moet bij vruchtenazijn vijf en bij wijnazijn zes procent zijn. De azijnsoorten ontwikkelen na een bepaalde rijpingstijd hun volle aroma en worden vervolgens gebotteld.

Zoek boerderij

Zoek boerderij

Werven met azijn

Deze boerderijen bieden azijn aan:

Deze boerderijen bieden azijn aan:

Waar?
1 Bekijk boerderij Boerderijen bekijken
Filter resetten
1 boerderij gevonden gevonden boerderijen
Burg Latsch
Fam. Oberhofer  | Latsch  (Vinschgau)
Verkoop op de boerderij
Kwaliteitsproducten
  • Essig
  • Fruchtsäfte
Je zoekresultaat