&noscript=1 /> Kaasplateau met azijn-dip - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Kaasplateau met azijn-dip

Kaasplateau met azijn-dip

Pikante grijze kaas gecombineerd met fruitige appel-frambozenazijn. Serveren met knapperig Schüttelbrot en verse boerenboter.
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 300 g
    graukäse (bergkaas)
  • 1
    rode ui (Tropea)
  • Siciliaans zeezout (Fior di Sale)
  • peper
  • 4 el
    appel-frambozenazijn
  • verse peterselie
  • ‘schüttelbrot’ (krokant rond en plat Zuid-Tirools brood)
  • 4 el
    boter
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Kaasplateau met azijn-dip
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Snijd de graukäse in dikke plakken, schik ze in een waaiervorm op een bord en bedek ze met dunne uienringen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Garneer de rand van het bord met zeezout, versgemalen peper, appel-frambozenazijn en wat peterselie.
  •  
    Veel succes
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?