Voorgerecht
Kaasplateau met azijn-dip
Kaasplateau met azijn-dip
Pikante grijze kaas gecombineerd met fruitige appel-frambozenazijn. Serveren met knapperig Schüttelbrot en verse boerenboter.
					
				
				
				
				
	
	
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								15 MIN.
							
						- 
											300 ggraukäse (bergkaas)
- 
											1rode ui (Tropea)
- 
											Siciliaans zeezout (Fior di Sale)
- 
											peper
- 
											4 elappel-frambozenazijn
- 
											verse peterselie
- 
											‘schüttelbrot’ (krokant rond en plat Zuid-Tirools brood)
- 
											4 elboter
Bereiding - Kaasplateau met azijn-dip
						- 
										 1.
												
											StapSnijd de graukäse in dikke plakken, schik ze in een waaiervorm op een bord en bedek ze met dunne uienringen. 1.
												
											StapSnijd de graukäse in dikke plakken, schik ze in een waaiervorm op een bord en bedek ze met dunne uienringen.
- 
										 2.
												
											StapGarneer de rand van het bord met zeezout, versgemalen peper, appel-frambozenazijn en wat peterselie. 2.
												
											StapGarneer de rand van het bord met zeezout, versgemalen peper, appel-frambozenazijn en wat peterselie.
- 
								Veel succes
 
				 
	 
	 
	 
	