&noscript=1 /> Vlierbessen panna cotta - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Nagerecht

Vlierbessen panna cotta

Vlierbessen panna cotta

Zelfgemaakte vlierbloesemsiroop is niet alleen een heerlijke dorstlesser, maar ook geschikt voor een verfrissend dessert.
Margit Stabinger
Boerin van de Kinigerhof
Ingrediënten
4-6 personen
20 MIN.
  • 1 1/2 blad
    gelatine
  • 400 ml
    slagroom
  • 20 g
    suiker
  • 50 ml
    vlierbloesemsiroop
  • 1 snufje
    zout
  • 1 el
    vanillesuiker
  • geraspte schil en sap van een halve citroen
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Vlierbessen panna cotta
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Week de gelatine in royaal koud water.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Breng de room, suiker en vlierbloesemsiroop in een pan aan de kook. Voeg de uitgeknepen gelatine, zout, vanillesuiker en citroen toe.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Laat het mengsel lichtjes afkoelen, verdeel over kleine vormen en laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
  •  
    Veel succes
Margit Stabinger
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Kinigerhof in Sexten

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Kinigerhof
Fam. Stabinger  | Sexten
Hofschank
Boerderijproducten aardbeienjam, abrikozenjam, bacon, bessenjam, buikspek ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?