Nagerecht
Vlierbessen panna cotta
Vlierbessen panna cotta
Zelfgemaakte vlierbloesemsiroop is niet alleen een heerlijke dorstlesser, maar ook geschikt voor een verfrissend dessert.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Margit Stabinger
						
						
							Boerin van de Kinigerhof
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4-6 personen
							
							
								
								20 MIN.
							
						- 
											1 1/2 bladgelatine
- 
											400 mlslagroom
- 
											20 gsuiker
- 
											50 mlvlierbloesemsiroop
- 
											1 snufjezout
- 
											1 elvanillesuiker
- 
											geraspte schil en sap van een halve citroen
Bereiding - Vlierbessen panna cotta
						- 
										 1.
												
											StapWeek de gelatine in royaal koud water. 1.
												
											StapWeek de gelatine in royaal koud water.
- 
										 2.
												
											StapBreng de room, suiker en vlierbloesemsiroop in een pan aan de kook. Voeg de uitgeknepen gelatine, zout, vanillesuiker en citroen toe. 2.
												
											StapBreng de room, suiker en vlierbloesemsiroop in een pan aan de kook. Voeg de uitgeknepen gelatine, zout, vanillesuiker en citroen toe.
- 
										 3.
												
											StapLaat het mengsel lichtjes afkoelen, verdeel over kleine vormen en laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven. 3.
												
											StapLaat het mengsel lichtjes afkoelen, verdeel over kleine vormen en laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
	 
	