Hoofdgerecht
Bergpasta met wokgroente
Bergpasta met wokgroente
Una padella di verdure colorate e pasta: un piatto facile e veloce che conquista tutti i palati.
					
				
				
				
				
	
	
	
							Brigitte Malfertheiner
						
						
							Boerin van de boerderij  Obermalid
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								25 MIN.
							
						- 
											200 gbergpasta
 - 
											Groente al naargelang het seizoen: bijv. lenteuitjes, aubergine, paprika, courgettes en cocktailtomaten; of prei, broccoli, wortels, venkel en paddenstoelen.
 - 
											olie
 - 
											knoflook
 - 
											zout
 - 
											chili
 - 
											bergkaas, geraspt
 - 
											peterselie
 - 
											peper
 
Bereiding - Bergpasta met wokgroente
						- 
										
												
													1.
												
											StapDe bergpasta in ruim kokend water met zout in 7 minuten beetgaar koken. - 
										
												
													2.
												
											StapDe groente in de hete wokpan met olie en knoflook 5 min onder voortdurend roeren rondom aanbakken. - 
										
												
													3.
												
											StapMet zout, peper en chilli kruiden en op matig vuur een beetje laten nastoven. - 
										
												
													4.
												
											StapDe gekookte bergpasta bij de wokgroente doen en met geraspte bergkaas en peterselie garneren en serveren. - 
								Veel succes
 
	Brigitte Malfertheiner
						
							Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
						
						
						
						
						
							
								Obermalid in Kastelruth/Seis