&noscript=1 /> Rode bietenknoedels - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Rode bietenknoedels

Rode bietenknoedels

Deze knoedelvariant geeft veel kleur aan het bord. De beste manier om die te bereiden is stomen, zodat de rode kleur behouden blijft.
Christian Pinggera
Boer van de Schnalshuberhof
Ingrediënten
12 knoedels
90 MIN.
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Rode bietenknoedels
  •  
    Veel succes
Christian Pinggera
Boer van de Roter Hahn Buschenschank
Schnalshuberhof in Algund

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Schnalshuberhof
Fam. Pinggera  | Algund
Boerencafé
Boerderijproducten Grappa Treber, Wijn, Zuurkool, aardbeienjam, abrikozenjam ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?