&noscript=1 /> Broodsoep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Broodsoep

Broodsoep

Een oud boerengerecht met weinig ingrediënten, snel klaar en vooral in de winter heerlijk verwarmend.
Daniela Kaserer
Boerin van de Hofschank Niedermair
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 1
    hard Vinschger paarlbrood, in dobbelsteentjes gehakt
  • 1 l
    hete vleesbouillon of rundvleessoep
  • bieslook, fijngesneden
  • gekookt rundvlees, in reepjes gesneden
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Broodsoep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bieslook erbij en heet serveren.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De harde dobbelsteentjes brood en het gekookte rundvlees in een soepbord doen en de hete vleessoep erbij gieten.
  •  
    Veel succes
Daniela Kaserer
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Niedermair in Kastelbell/Tschars

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Hofschank
Boerderijproducten Bündner vlees, Schouderspek, Vinschgau Paarl brood, Zuurkool, abrikozenjam ...
5,0
"Zeer goed"
(3 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?

Tirtlen

40 MIN.
Voorgerecht