Voorgerecht
Broodsoep
Broodsoep
Een oud boerengerecht met weinig ingrediënten, snel klaar en vooral in de winter heerlijk verwarmend.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Daniela Kaserer
						
						
							Boerin van de Hofschank Niedermair
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								15 MIN.
							
						- 
											1hard Vinschger paarlbrood, in dobbelsteentjes gehakt
- 
											1 lhete vleesbouillon of rundvleessoep
- 
											bieslook, fijngesneden
- 
											gekookt rundvlees, in reepjes gesneden
Bereiding - Broodsoep
						- 
										 1.
												
											StapBieslook erbij en heet serveren. 1.
												
											StapBieslook erbij en heet serveren.
- 
										 2.
												
											StapDe harde dobbelsteentjes brood en het gekookte rundvlees in een soepbord doen en de hete vleessoep erbij gieten. 2.
												
											StapDe harde dobbelsteentjes brood en het gekookte rundvlees in een soepbord doen en de hete vleessoep erbij gieten.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	