&noscript=1 /> Maanzaadtaart - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

brood en banket

Maanzaadtaart

Maanzaadtaart

De papaver is een oude cultuurplant die vooral goed gedijt in bergachtige gebieden. Er kunnen veel heerlijke desserts mee worden bereid.
Annemarie Vallazza
Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
Ingrediënten
1 vorm
90 MIN.
  • 200 g
    maandzaad, gemalen
  • 200 g
    geraspte hazelnoot
  • 200 g
    suiker
  • 200 g
    bloem
  • 200 g
    boter
  • 5
    eieren
  • 2
    appels, geraspt
  • kaneel
  • kruidnagelpoeder
  • zout
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Maanzaadtaart
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Boter, suiker en eieren schuimig roeren.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Bloem, maandzaad, hazelnoten, kruiden en de geraspte appel toevoegen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    In een ingevette en met bloem bestoven vorm doen en ca. 1 uur op 180° bakken.
  •  
    Veel succes
Annemarie Vallazza
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Lüch de Survisc in Wengen

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Lüch de Survisc
Fam. Vallazza  | Wengen
Hofschank
Boerderijproducten abrikozenjam, bacon, boter, braadworstjes, buikspek ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?