brood en banket
Maanzaadtaart
Maanzaadtaart
De papaver is een oude cultuurplant die vooral goed gedijt in bergachtige gebieden. Er kunnen veel heerlijke desserts mee worden bereid.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Annemarie Vallazza
						
						
							Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								1 vorm
							
							
								
								90 MIN.
							
						- 
											200 gmaandzaad, gemalen
- 
											200 ggeraspte hazelnoot
- 
											200 gsuiker
- 
											200 gbloem
- 
											200 gboter
- 
											5eieren
- 
											2appels, geraspt
- 
											kaneel
- 
											kruidnagelpoeder
- 
											zout
Bereiding - Maanzaadtaart
						- 
										 1.
												
											StapBoter, suiker en eieren schuimig roeren. 1.
												
											StapBoter, suiker en eieren schuimig roeren.
- 
										 2.
												
											StapBloem, maandzaad, hazelnoten, kruiden en de geraspte appel toevoegen. 2.
												
											StapBloem, maandzaad, hazelnoten, kruiden en de geraspte appel toevoegen.
- 
										 3.
												
											StapIn een ingevette en met bloem bestoven vorm doen en ca. 1 uur op 180° bakken. 3.
												
											StapIn een ingevette en met bloem bestoven vorm doen en ca. 1 uur op 180° bakken.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	