&noscript=1 /> Kruidenkwark - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Kruidenkwark

Kruidenkwark

Aromatische kruiden en noten verfijnen de kwark van verse melk tot een smakelijke spread.
Martha Mulser
Boerin van de Pflegerhof
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 1 handvol
    gehakte knoflook
  • 1 handvol
    basilicumblaadjes
  • 1/2 handvol
    hazelnoten
  • beetje kruidenzout
  • 2 el
    extra vergine olijf- of zonnebloemolie
  • 250 g
    kwark
  • wat kruidenmengsel om te versieren
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Kruidenkwark
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Hak de kruiden en noten fijn, voeg wat kruidenzout toe, meng de olie erdoor en meng goed met de kwark.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Bestrooi voor het opdienen met een mengsel van kleurrijke gedroogde kruiden.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    De kwark is geschikt als broodbeleg, maar ook bij gepofte aardappelen.
  •  
    Veel succes
Martha Mulser
Boerin van Roter Hahn kwaliteitsproducten
Pflegerhof in Kastelruth/Seis
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?