Dranken
Cider-Hugo
Cider-Hugo
Iedereen kent het aperitief, hier de variant met cider van Zuid-Tiroolse appels gecombineerd met vlierbessensap en munt. Heerlijk verfrissend!
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Karin en Konrad Delazer
						
						
							Boerin en Boer van de Häuslerhof
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								1 persoon
							
							
								
								5 MIN.
							
						- 
											3ijsblokjes
- 
											130 mlcider
- 
											30 mlvlierbessensiroop
- 
											80 mlbruisend mineraalwater
- 
											1dun schijfje citroen
- 
											verse munt uit de tuin
Bereiding - Cider-Hugo
						- 
										 1.
												
											StapDoe de ijsblokjes in een mooi, groot wittewijnglas. 1.
												
											StapDoe de ijsblokjes in een mooi, groot wittewijnglas.
- 
										 2.
												
											StapVoeg vervolgens de cider, de vlierbessensiroop, het mineraalwater, het schijfje citroen en de munt toe en roer alles kort door elkaar - en klaar is dit verfrissende drankje. 2.
												
											StapVoeg vervolgens de cider, de vlierbessensiroop, het mineraalwater, het schijfje citroen en de munt toe en roer alles kort door elkaar - en klaar is dit verfrissende drankje.
- 
								Veel succes
 
	Karin & Konrad Delazer
						
							Boerin en Boer van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
						
						
						
						
						
							
								Häuslerhof in Natz-Schabs/Raas
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	