&noscript=1 /> Frambozen yoghurtmousse Recept
 

Nagerecht

Frambozen-yoghurtmousse

Frambozen yoghurtmousse

Deze mousse met frambozen, yoghurt en room kan ook als semifreddo worden geserveerd.
Margit Stabinger
Boerin van de Kinigerhof
Ingrediënten
4 - 6 personen
20 MIN.
  • 200 g
    yoghurt (naturel)
  • 50 g
    poedersuiker
  • 150 g
    frambozen (verse of ingemaakte)
  • 50 ml
    frambozensiroop
  • 2 blad
    gelatine
  • 150 ml
    slagroom
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Frambozen-yoghurtmousse
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Meng de natuuryoghurt met de poedersuiker, de gezeefde frambozen en de helft van de siroop.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Verwarm de rest van de siroop, los de gelatine daarin op en voeg dit toe aan de frambozen-yoghurtcrème.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Zet op een koele plaats totdat de crème dikker wordt. Klop de slagroom stijf en spatel deze er voorzichtig doorheen. Schep de mousse in een terrinevorm en zet deze in de koelkast tot hij stevig is.
  •  
    Veel succes
Margit Stabinger
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Kinigerhof in Sexten

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Kinigerhof
Fam. Stabinger  | Sexten
Hofschank
Boerderijproducten aardbeienjam, abrikozenjam, bacon, bessenjam, buikspek ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?