Provisiekamer
Frambozencompote
Frambozen compote
Deze compote van allerlei bessen kan ook worden geweckt om in het koude jaargetij te consumeren.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Andreas Rungger
						
						
							Boer van de Partschillerhof
						
					
					
			
			Bereiding - Frambozencompote
						- 
										 1.
												
											StapDe frambozen zorgvuldig sorteren en van bladeren en stengels ontdoen. 1.
												
											StapDe frambozen zorgvuldig sorteren en van bladeren en stengels ontdoen.
- 
										 2.
												
											StapFrambozen NIET wassen, want daardoor verliezen ze hun aroma. 2.
												
											StapFrambozen NIET wassen, want daardoor verliezen ze hun aroma.
- 
										 3.
												
											StapAlle ingrediënten in een pan doen en 5 min licht laten koken. 3.
												
											StapAlle ingrediënten in een pan doen en 5 min licht laten koken.
- 
										 4.
												
											StapDe compote laten afkoelen en serveren. 4.
												
											StapDe compote laten afkoelen en serveren.
- 
										 5.
												
											StapNaar wens de compote met wat maizena binden. Om de compote verder op smaak te brengen kunnen indien gewenst verdere ingrediënten worden toegevoegd, bijv. vanille, citroen of rum. De klassieke manier van opdienen van de "warme liefde" is met vanilleijs. 5.
												
											StapNaar wens de compote met wat maizena binden. Om de compote verder op smaak te brengen kunnen indien gewenst verdere ingrediënten worden toegevoegd, bijv. vanille, citroen of rum. De klassieke manier van opdienen van de "warme liefde" is met vanilleijs.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	