&noscript=1 /> Lintpasta met graukäse saus - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Lintpasta met graukäse saus

Lintpasta met graukäse saus

Zelfgemaakte lintnoedels van Schüttelbrot, geserveerd met een fijne saus van traditionele grijze kaas, zorgen voor een spannend gerecht.
Margit Stabinger
Boerin van de Kinigerhof
Ingrediënten
4 personen
90 MIN.
  • Voor het pastadeeg:
  • 100 g
    fijn gemalen schüttelbrot
  • 200 g
    bloem
  • 3
    eieren
  • olijfolie
  • zout
  • Voor de graukäse-saus:
  • 250 ml
    vleesbouillon
  • 1 el
    boter
  • 200 g
    bieslook
  • graukäse (bergkaas)
  • Recept afdrukken
    www.roterhahn.it
    Bereiding - Lintpasta met graukäse saus
    • circle-dashed 1.
      Stap
      Kneed de ingrediënten voor het pastadeeg door elkaar en laat dit deeg ca. 30 minuten rusten.
    • circle-dashed 2.
      Stap
      Rol het deeg met de pastamachine uit tot dunne plakken en snijd deze vervolgens tot lintpasta.
    • circle-dashed 3.
      Stap
      Doe de pasta in een ruime pan met kokend water en zout.
    • circle-dashed 4.
      Stap
      Kook in de tussentijd de bouillon in tot sausdikte en breng op smaak met boter, bieslook en wat graukäse.
    • circle-dashed 5.
      Stap
      Meng de gekookte lintpasta met de saus en serveer direct.
    •  
      Veel succes
    Margit Stabinger
    Boerin van de Roter Hahn Hofschank
    Kinigerhof in Sexten

    Uit de keuken van de boer

    Een recept van ...

    Filter resetten
    Kinigerhof
    Fam. Stabinger  | Sexten
    Hofschank
    Boerderijproducten aardbeienjam, abrikozenjam, bacon, bessenjam, buikspek ...
    Je zoekresultaat
    Meer recepten

    Heb je de smaak te pakken?