Voorgerecht
Lintpasta met graukäse saus
Lintpasta met graukäse saus
Zelfgemaakte lintnoedels van Schüttelbrot, geserveerd met een fijne saus van traditionele grijze kaas, zorgen voor een spannend gerecht.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Margit Stabinger
						
						
							Boerin van de Kinigerhof
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								90 MIN.
							
						
												100
												
													g
												
											
											
												fijn gemalen schüttelbrot
											
										
												200
												
													g
												
											
											
												bloem
											
										
												3
												
											
											
												eieren
											
										
												olijfolie
											
										
												zout
											
										
												250
												
													ml
												
											
											
												vleesbouillon
											
										
												1
												
													el
												
											
											
												boter
											
										
												200
												
													g
												
											
											
												bieslook
											
										
												graukäse (bergkaas)
											
										Bereiding - Lintpasta met graukäse saus
						- 
										 1.
												
											StapKneed de ingrediënten voor het pastadeeg door elkaar en laat dit deeg ca. 30 minuten rusten. 1.
												
											StapKneed de ingrediënten voor het pastadeeg door elkaar en laat dit deeg ca. 30 minuten rusten.
- 
										 2.
												
											StapRol het deeg met de pastamachine uit tot dunne plakken en snijd deze vervolgens tot lintpasta. 2.
												
											StapRol het deeg met de pastamachine uit tot dunne plakken en snijd deze vervolgens tot lintpasta.
- 
										 3.
												
											StapDoe de pasta in een ruime pan met kokend water en zout. 3.
												
											StapDoe de pasta in een ruime pan met kokend water en zout.
- 
										 4.
												
											StapKook in de tussentijd de bouillon in tot sausdikte en breng op smaak met boter, bieslook en wat graukäse. 4.
												
											StapKook in de tussentijd de bouillon in tot sausdikte en breng op smaak met boter, bieslook en wat graukäse.
- 
										 5.
												
											StapMeng de gekookte lintpasta met de saus en serveer direct. 5.
												
											StapMeng de gekookte lintpasta met de saus en serveer direct.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
	