Nagerecht
Pannenkoek met abrikozenjam
Pannenkoek met abrikozenjam
Een snel dessert voor jong en oud met scharreleieren en fruitige rijkdom.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Manuela Wallnöfer
						
						
							Boerin van de Hof am Schloss
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								20 MIN.
							
						- 
											100 gbloem
- 
											boter om te bakken
- 
											100 mlmelk
- 
											200 gabrikozenjam
- 
											1 elsuiker (naar behoefte)
- 
											poedersuiker
- 
											2eieren
- 
											1 snufjezout
Bereiding - Pannenkoek met abrikozenjam
						- 
										 1.
												
											StapMeng het meel met de melk tot een glad beslag. Voeg vervolgens de suiker, het zout en de eieren toe. 1.
												
											StapMeng het meel met de melk tot een glad beslag. Voeg vervolgens de suiker, het zout en de eieren toe.
- 
										 2.
												
											StapVerhit een beetje boter in een koekenpan en doe er een soeplepel beslag in. Beweeg de pan heen en weer om het beslag gelijkmatig te verdelen. 2.
												
											StapVerhit een beetje boter in een koekenpan en doe er een soeplepel beslag in. Beweeg de pan heen en weer om het beslag gelijkmatig te verdelen.
- 
										 3.
												
											StapBestrooi met poedersuiker en serveer warm. 3.
												
											StapBestrooi met poedersuiker en serveer warm.
- 
										 4.
												
											StapBak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Verdeel de abrikozenjam erover en rol op. 4.
												
											StapBak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Verdeel de abrikozenjam erover en rol op.
- 
								Veel succes
 
	Manuela Wallnöfer
						
							Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
						
						
						
						
						
							
								Hof am Schloss in Prad am Stilfserjoch
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	