Voorgerecht
Soep met pannenkoekreepjes (Fritattensuppe)
Soep met pannenkoekreepjes
Een klassieke soep uit de boerenkeuken: stevige rundvleessoep met in reepjes gesneden omelet.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Martha Thaler
						
						
							Boerin van de Zmailer-Hof
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											100 gbloem
- 
											200 mlmelk
- 
											3eieren
- 
											2-3 elbieslook, fijngesneden
- 
											zout
- 
											frituurolie
- 
											800 mlvleesbouillon
Bereiding - Soep met pannenkoekreepjes (Fritattensuppe)
						- 
										 1.
												
											StapMeng de bloem, de melk en het zout met een garde tot een glad mengsel en roer dan de eieren erdoor tot het mengsel romig is. 1.
												
											StapMeng de bloem, de melk en het zout met een garde tot een glad mengsel en roer dan de eieren erdoor tot het mengsel romig is.
- 
										 2.
												
											StapVerhit een beetje olie in een koekenpan en bak het deeg tot kleine omeletjes. Ga zo door tot al het deeg opgebruikt is. 2.
												
											StapVerhit een beetje olie in een koekenpan en bak het deeg tot kleine omeletjes. Ga zo door tot al het deeg opgebruikt is.
- 
										 3.
												
											StapLaat de omeletten afkoelen, rol ze op en snijd ze in dunne plakjes. Serveer in hete vleessoep. 3.
												
											StapLaat de omeletten afkoelen, rol ze op en snijd ze in dunne plakjes. Serveer in hete vleessoep.
- 
										 4.
												
											StapVoeg de bieslook en het zout toe en laat het mengsel 10 minuten rusten. 4.
												
											StapVoeg de bieslook en het zout toe en laat het mengsel 10 minuten rusten.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	