Voorgerecht
Spekrolletjes
Spekrolletjes
Een hartig voorgerecht met een mediterraan tintje: verse kwark met gedroogde tomaten en basilicum omwikkeld met mals boerenspek.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Waltraud Ladurner Pixner
						
						
							Boerin van de Gasserhof
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											500 gkwark
- 
											zout, peper
- 
											60 gingelegde, gedroogde tomaten
- 
											verse basilicum
- 
											10plakken spek
Bereiding - Spekrolletjes
						- 
										 1.
												
											StapBreng de kwark op smaak met zout en peper en meng met de gedroogde tomaten en de fijn gesneden basilicum. 1.
												
											StapBreng de kwark op smaak met zout en peper en meng met de gedroogde tomaten en de fijn gesneden basilicum.
- 
										 2.
												
											StapBestrijk de plakken spek met het kwarkmengsel en rol op. 2.
												
											StapBestrijk de plakken spek met het kwarkmengsel en rol op.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	