&noscript=1 /> Zwemplezier op de boerderij in Zuid-Tirol
 
Zwemplezier op de boerderij in Zuid-Tirol
Zwemplezier op de boerderij in Zuid-Tirol

Een duik in
het koele nat

Zwemmen op de boerderij

Even afkoelen?

Geen zomervakantie zonder zwemplezier! Tijdens een vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol hoef je niet af te zien van zwemmen, spetteren en afkoelen. Van zoutwater- tot natuurbaden vind je een grote verscheidenheid aan verkoelingsmogelijkheden direct op de boerderij.

Geen zomervakantie zonder zwemplezier! Tijdens een vakantie op de boerderij in Zuid-Tirol hoef je niet af te zien van zwemmen, spetteren en afkoelen. Van zoutwater- tot natuurbaden vind je een grote verscheidenheid aan verkoelingsmogelijkheden direct op de boerderij.

De zomer in Zuid-Tirol is er niet zelden een uit een prentenboek, met wolkenloze luchten, stralende zonneschijn en temperaturen rond 30 graden Celsius. Dan heb je precies twee opties: de hoogte in vluchten of letterlijk onderduiken. Tijdens een bergwandeling op hoogte waait er een frisse bries en bieden de dichte bossen weldadige schaduw. Op de boerderij is fris, helder water alles wat je nodig hebt. Je vindt het in het natuurbad of in het uitnodigende zwembad. Daar kun je je vermoeide voeten in het water laten bengelen, een paar ontspannen baantjes trekken of kijken hoe de kinderen pret hebben en zich uitleven. En daarna heerlijk ontspannen op de zonnige ligwei. Blader door een boek onder de notenboom of geniet gewoon van het uitzicht, terwijl om je heen krekels tjilpen en vogels kwetteren. De boerderij is een weldadige oase waar je de hitte kunt ontvluchten en volop van de zomer kunt genieten. Tegen de avond zie je de zon langzaam achter de bergtoppen verdwijnen en de lichtjes op het wateroppervlak weerkaatsen, voordat je je terugtrekt in je comfortabele vakantiewoning of gezellige kamer.

 

Puur natuur

Op warme zomerdagen helpt ook bij een vakantie op de boerderij vaak alleen een duik in het koele nat. Voor het grootste deel vind je daarbij zorgeloos zwemplezier vrij van chemische stoffen. De zoutwaterbaden zijn absoluut chloorvrij en zacht voor de huid. Hier kun je volkomen ontspannen in het water dobberen en omhoog kijken naar de blauwe lucht. Riet en waterlelies zorgen voor een uitstekende waterkwaliteit in het zelfreinigende natuurbad. De planten houden het ecologisch evenwicht in het water in stand. Je kunt de voeten laten bungelen op de houten steiger of wegdommelen op de nabijgelegen ligwei. Op de boerderij in Zuid-Tirol hoort daar als dorstlesser voor grote en kleine waterratten heerlijk natuurlijk troebel appelsap bij.

lees meer lees minder

3 redenen

Zwemplezier voor waterratten

Afkoelen en spetteren direct op de boerderij
Afkoelen en spetteren

rechtstreeks op de boerderij

Chloorvrije zwembaden en schone natuurbaden
Chloorvrije zwembaden

en schone natuurbaden

Ontspannen en genieten van de zon middenin het groen
Ontspannen en van de zon genieten

middenin het groen

Zoek boerderij

Zwemmen bij de boerderij

Waar wil je heen?
Wanneer en hoe lang?
elke
Type accommodatie en medereizigers
2 volwassenen
Soort boerderij
Veehouderij, wijnbouw of fruitteelt
Classificatie
alle classificaties
218 Bekijk boerderij Boerderijen bekijken
Filter resetten
218 boerderij gevonden gevonden boerderijen
 | 
Lüch de Tor flower flower flower
Fam. Trebo  | St. Martin in Thurn
Boerderij met biologische landbouw, Veeteelt
Producten van de boerderij: eieren, verse groenten van het seizoen
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken
4,4
"Goed"
(2 beoordelingen)
App. v.a. 100€ per nacht
Obermoarhof flower flower flower
Fam. Tauber  | Brixen  (Eisacktal)
Fruitteelt, Wijnbouw
ontbijt
Producten van de boerderij: vruchtenspreads, siroop, vruchtensappen ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Rondleidingen fruit- en wijngaarden, Rondleiding boerderij met wijnproeverij ...
4,9
"Uitstekend"
(51 beoordelingen)
App. v.a. 90€ per nacht
Gleifhof flower flower flower flower
Fam. Trettl  | Eppan an der Weinstraße  (Bozen en omgeving)
Fruitteelt, Wijnbouw
ontbijt
Producthoek: vruchtenspreads, siroop, vruchtensappen ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Rondleiding boerderij, Rondleiding boerderij met proeverij ...
4,9
"Uitstekend"
(26 beoordelingen)
Kamer v.a. 116€ per nacht
App. v.a. 73€ per nacht
Je zoekresultaat

Alles over een zwemvakantie

Zorgeloos zomerplezier

Wil je je onderdompelen in het boerenleven, berglucht opsnuiven en van de zon genieten? Dan kies je voor een zomervakantie op de boerderij in Zuid-Tirol.