Dranken
Advocaat
Advocaat
Eierlikeur is een echte traktatie wanneer hij warm wordt gedronken. Voor een goede kwaliteit is het raadzaam verse scharreleieren te gebruiken.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Jessica Moser
						
						
							Boerin van de Buschenschank Oberpartegger
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								2 liter
							
							
								
								120 MIN.
							
						- 
											750 mlmelk
- 
											500 gsuiker
- 
											4 pakjezakje vanillesuiker
- 
											6eieren
- 
											250 mlhoogalcoholische drank
- 
											250 mlslagroom
Bereiding - Advocaat
						- 
										 1.
												
											StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen. 1.
												
											StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
- 
										 2.
												
											StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen. 2.
												
											StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
- 
										 3.
												
											StapVoeg de alcohol en de ongeklopte slagroom toe. 3.
												
											StapVoeg de alcohol en de ongeklopte slagroom toe.
- 
										 4.
												
											StapDoe de advocaat over in flessen en zet deze in de koelkast. 4.
												
											StapDoe de advocaat over in flessen en zet deze in de koelkast.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	