Voorgerecht
Bietengnocchi
Bietengnocchi
Rode bieten zijn gezond, veelzijdig en gemakkelijk te bewaren. Ze zijn dan ook een populaire groente op de boerderijen in Zuid-Tirol.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Christine Schrott
						
						
							Boerin van de farm Oberpalwitter
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								4 personen
							
							
								
								50 MIN.
							
						- 
											50 ggeraspte rode biet
- 
											250 gricotta
- 
											2eieren
- 
											2 elbroodkruim
- 
											2 eltarwe- of speltmeel
- 
											1 snufjezout
- 
											wildekruidensalade
- 
											Parmezaanse kaas
- 
											gesmolten boter
Bereiding - Bietengnocchi
						- 
										 1.
												
											StapMeng alle ingrediënten en kneed ze snel tot een deeg. 1.
												
											StapMeng alle ingrediënten en kneed ze snel tot een deeg.
- 
										 2.
												
											StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten. 2.
												
											StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten.
- 
										 3.
												
											StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten. Vorm gnocchi en laat ze in een grote pan met water en zout 10 minuten zachtjes koken. 3.
												
											StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten. Vorm gnocchi en laat ze in een grote pan met water en zout 10 minuten zachtjes koken.
- 
										 4.
												
											StapServeer de gnocchi met de gemengde salade, Parmezaanse kaas en gesmolten boter. 4.
												
											StapServeer de gnocchi met de gemengde salade, Parmezaanse kaas en gesmolten boter.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	