Voorgerecht
Zure zult
Zure zult
Boeren hebben altijd het hele dier gebruikt en zelfs van minder bekende stukken vlees iets lekkers gemaakt.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Martina Fieg
						
						
							Boerin an de Buschenschank Rauthof
						
					
					
			
			Bereiding - Zure zult
						- 
										 1.
												
											StapDe kalfskop zelf of door de slager in dunne plakken laten snijden en op een bord of schotel leggen. 1.
												
											StapDe kalfskop zelf of door de slager in dunne plakken laten snijden en op een bord of schotel leggen.
- 
										 2.
												
											StapDe ui schillen en in dobbelsteentjes of plakjes snijden. 2.
												
											StapDe ui schillen en in dobbelsteentjes of plakjes snijden.
- 
										 3.
												
											StapDe plakken kalfskop met ui, azijn, olie, zout en peper serveren. 3.
												
											StapDe plakken kalfskop met ui, azijn, olie, zout en peper serveren.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	