Voorgerecht
Spinazienoedels
Spinazienoedels
Een heel eenvoudig recept voor de groene Spatzlen, waar niet alleen kinderen dol op zijn en die vooral lekker smaken met verse spinazie.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Annemarie Vallazza
						
						
							Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								6 persoon
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											120 grauwe spinazie
- 
											1teentje knoflook
- 
											3eieren
- 
											300 - 400 mlmelk
- 
											200 gbloem
- 
											zout
- 
											parmezaanse kaas
- 
											boter
- 
											nootmuskaat (geraspt)
Bereiding - Spinazienoedels
						- 
										 1.
												
											StapEerst de rauwe spinazie met de knoflook mixen en er daarna de eieren, de melk en wat nootmuskaat bij doen. 1.
												
											StapEerst de rauwe spinazie met de knoflook mixen en er daarna de eieren, de melk en wat nootmuskaat bij doen.
- 
										 2.
												
											StapNejprve v mixéru smíchejte syrový špenát se stroužkem česneku a poté přidejte vejce, mléko a trochu muškátového oříšku. 2.
												
											StapNejprve v mixéru smíchejte syrový špenát se stroužkem česneku a poté přidejte vejce, mléko a trochu muškátového oříšku.
- 
										 3.
												
											StapNu de spinaziemassa onder voortdurend roeren met een deegschaaf in kokend water met zout laten gllijden. 3.
												
											StapNu de spinaziemassa onder voortdurend roeren met een deegschaaf in kokend water met zout laten gllijden.
- 
										 4.
												
											StapDe noedels kort opkoken tot ze boven komen drijven en daarna met parmezaanse kaas en boter opdienen. 4.
												
											StapDe noedels kort opkoken tot ze boven komen drijven en daarna met parmezaanse kaas en boter opdienen.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	