&noscript=1 /> Strauben - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Nagerecht

Strauben

Strauben

Vooral bij volksfeesten hoort de geur van Strauben, een zoete lekkernij van soezendeeg.
Margit Stabinger
Boerin van de Kinigerhof
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 220 g
    bloem
  • 250 ml
    melk
  • 3
    eierdooier
  • 1 scheutje
    perenbrandewijn
  • beetje vanillesuiker
  • 50 g
    suiker
  • frituurolie
  • poedersuiker
  • vossenbessenjam
  • 3
    eiwitten
  • 1 snufje
    zout
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Strauben
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bloem met de melk tot een gladde massa roeren, eigeel en snaps erdoorheen mengen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Eiwit met zout loskloppen, suiker toevoegen en tot een vaste eiwitmassa opkloppen. Daarna door het deeg scheppen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Bílky vyšlehejte se solí, přidejte cukr a vyšlehejte na sníh. Sníh podmíchejte do těsta.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    In een pan van ca. 25 cm Ø olie verhitten.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    Met poedersuiker bestrooien en met rodebessenjam serveren.
  •  
    Veel succes
Margit Stabinger
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Kinigerhof in Sexten

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
slide 1 of 4
Kinigerhof flower flower flower flower
Fam. Paul Peter Stabinger   | Sexten
Veeteelt
ontbijt
Producthoek: melk, spek, gerookt rundvlees ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken ...
4,5
"Zeer goed"
(4 beoordelingen)
Kamer v.a. 80€ per nacht
App. v.a. 160€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?

slide 1 to 3 of 3