Dranken
Bessensiroop
Bessensiroop
Een vleugje zomer voor het hele jaar: met de bessensiroop kun je het heerlijke aroma van de bessen voor de winter opslaan.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Jessica Moser
						
						
							Boerin van de Buschenschank Oberpartegger
						
					
					
			
			
							Ingrediënten
						
						
								
								ca. 4 liter
							
							
								
								90 MIN.
							
						- 
											3 kgbessen (welke soort dan ook)
- 
											1 lwater
- 
											400 gsuiker
Bereiding - Bessensiroop
						- 
										 1.
												
											StapDe bessen samen met het water aan de kook brengen. 1.
												
											StapDe bessen samen met het water aan de kook brengen.
- 
										 2.
												
											StapDe bessen vervolgens zeven, de suiker bij het sap doen en nogmaals opkoken. 2.
												
											StapDe bessen vervolgens zeven, de suiker bij het sap doen en nogmaals opkoken.
- 
										 3.
												
											StapTen slotte de glazen vullen met de siroop. 3.
												
											StapTen slotte de glazen vullen met de siroop.
- 
								Veel succes
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	